Váš nákupný košík je prázdny!
Balenie: 100g – extrakt
Náš Cordyceps Sinensis z hľadiska podielu vzácnych látok obsahuje 32% polysacharidov.
Použitie Huby Cordyceps pri:
Spektrum pôsobenia tohto divu prírody je neobyčajne široké:
Cordyceps sa bude nachádzať tam, kde sú vhodné podmienky pre jeho rast a výživu. Sú to vysokohorské územia v Ázii a v Tibete vo výške 3500 m. V letnom období Cordyceps existuje v podobe huby, ktorá sa podobá na nízku bylinu tmavo hnedej farby. Veľmi ťažko sa dá zbadať na lúke pokrytej kvetmi a trávou.
Náš cordyceps sinensis
Náš Cordyceps sinensis nie je “divoký” Cordyceps. Je však pestovaný a Zberaný vo vysokohorských oblastiach v okolí Tibete v minimálnej nadmorskej výške 3500 m nm Jeho pestovanie má čo najviac pripomínať rast divokého Cordycepsu v jeho prirodzenom prostredí. Vďaka vysokohorským podmienkam, veľmi rozdielne teploty vo dne a v noci, vlhkosť vzduchu, nižšie okysličenie a tlak vzduchu, vzniká jeden z najlepších cordyceps, ktorá má vysoké percento polysacharidov a to až 32% oproti iným, ktoré sú pestované z čisto komerčných dôvodov. Kvalita tohto Cordycepsu sa nedá porovnať s pestovaním Cordycepssu v laboratórnych alebo vo skleníkových podmienkach, kde sú dosiahnuté iba nízke hodnoty vitamínov a polysacharidov len 8 – 25%.
Prášok Cordycepsu by mal mať minimálne 30% polysacharidov, čím menej polysacharidov obsahuje o to má nižšiu účinnosť a horšiu kvalitu. Je to známka toho, že ho vypestovali v laboratóriách za pomoci “submerznú kultúry”, kde sa mycélium pestuje v kvapalnom médiu.
Najčistejší prírodný spôsob spracovania mycélia Cordyceps sinensis je jeho fermentácie a následné sušenie. Touto metódou dochádza je zvýšenie nutričných hodnôt sušiny. Pri fermentácii dochádza k následnej tvorbe vitamínov, aminokyselín aj polysacharidov. Ďalšou výhodou fermentácia je, že dôjde k jeho konzerváciu a predĺženie trvanlivosti prášku. Fermentácia nie tradičné prírodné spracovanie huby Cordyceps sinensis.
Náš renomovaný výrobca fermentovaného mycélia huby Cordyceps sinensis používa na jeho spracovanie najnovšie technológie a postupy. Vykonáva tzv. Submerznú fermentácii mycélia. Jedná sa o hĺbkovú fermentácii v riadenom a premiešavania bioreaktora. Takto vytvorí produkt najvyššej kvality, pretože každá časť prášku je rovnomerne sfermentovaný. Proces sa ukončí presne v bode, kedy prášok obsahuje najväčšie množstvo liečivých polysacharidov. Po usušení sa s práškom už nedeje nič ďalšie a len sa plní do kapsúl, ktoré sú určené pre koncového zákazníka.
Dôležité si je uvedomiť, že rozprávame o možnostiach, ktoré ponúka “Tradičná ázijská medicína”, kde sa podpornou liečbou – pomocou výťažkou zo špecifických nutričných húb (Reishi, Cordyceps, Maitake a Shiitake) dajú dosiahnuť veľmi priaznivé výsledky pre organizmus s možnosťou si tak predĺžiť aktívny život.
30,00€
16,90€ 18,50€
Štítky: krvný-obeh-telesné-teplo